dissabte, 20 d’abril del 2024

Vox i la boxa

 


El regidor no adscrit de Vox Tarragona i anterior líder del grup municipal, Javier Gómez, ha denunciat durant el ple municipal de Tarragona d’ahir divendres una agressió per part d’un regidor de Vox Salou.

Els membres de Vox Salou van assistir al ple, celebrat a la Diputació de Tarragona, per donar suport a Judit Gómez, l’única regidora que s’ha quedat al grup municipal de Tarragona, després que els altres dos membres hagin trencat la seva relació amb el partit.

Aquesta situació ha generat moments de tensió durant tota la jornada. Fins que, segons ha relatat Gómez, ell i el regidor de Salou, Paul Daniel Axinte, han coincidit fora de la sala durant un descans, moment en què s’hauria produït una agressió física.


“Feixistes


Un cop a la sala de plens, Gómez ha agafat el micro per denunciar el que ha passat amb el seu anterior company de partit, al qual ha titllat de “feixista”.

“Aquests senyors coarten qualsevol mena de llibertat i quan te’n desmarques, et persegueixen, et sancionen”, ha afegit.

“I dic feixistes amb coneixement de causa perquè jo hi he estat. Aquesta gent és perillosa, em van enganyar, però ja s’ha acabat. Han vingut a assetjar-nos. Ens tracten com a apòstates d’una secta i ens volen eliminar”, ha sentenciat l’exportaveu de Vox Tarragona.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales (PSC, però abans de Cs, és a dir, pròxim a Vox), ha expulsat Axinte del ple. Aquest ha negat haver agredit Gómez i ha assegurat que el denunciarà per calúmnies. (Font: Diari de Tarragona).


Mirant el mòbil


Segons Vox, Axinte anava mirant el telèfon mòbil i s’ha creuat amb Gómez, “fregant lleugerament espatlla amb espatlla”.

“En cap moment he agredit el Sr. Gómez, hi ha testimonis dels fets, fins i tot dels dos agents de la Guàrdia Urbana que feien el servei de seguretat del ple”, explica per la seva banda Axinte. (Font: Vox).