dilluns, 29 de juliol del 2024

Granados ofereix el barranc de Barenys com a alternativa al Sena

 


La capital francesa es troba en problemes. El riu Sena, escenari previst per a diverses proves aquàtiques, ha vist el seu nivell de contaminació augmentar alarmantment, obligant a cancel·lar els entrenaments dels atletes. Però enmig d’aquest caos, ha sorgit un heroi inesperat: l’alcalde de Salou, Don Pedro Viva España, que ha proposat l’idíl·lic barranc de Barenys com a alternativa per a les proves.

Aquest pintoresc barranc, famós per les seves aigües cristal·lines i per haver estat l’escenari del rodatge de la cèlebre pel·lícula Canyes i Fang, s’ha presentat com un salvavides per als organitzadors dels Jocs Olímpics. “No podem permetre que uns petits inconvenients com la contaminació i els residus químics interfereixin en la grandesa dels Jocs”, va declarar Don Pedro. “El barranc de Barenys és pur i fresc, com el nostre perfum, i està llest per rebre els millors atletes del món. A més, qui no voldria competir en un lloc tan cinematogràfic?”.

“És com reviure un conte de fades”, va comentar per la seva banda una nedadora olímpica amb els ulls plorosos. “Prefereixo nedar empastifada de pixats de Reus que al Sena en aquests moments”.

El Comitè Olímpic Internacional ha respost amb una barreja d’alleujament i de sorpresa. “Estem emocionats d’explorar aquesta nova opció i, qui sap, potser el barranc de Barenys es converteixi en la pròxima gran sensació del món esportiu”.

A la foto de dalt, l’alcalde, que és d’Albox (a només mitja hora de viatge de Palomares), mostra al món el bon estat de les aigües del barranc, en el que representa un nou èxit polític de l’alcalde. (Font: Tururut Viola News).