diumenge, 21 de juliol del 2024

Granados també menteix amb el programa electoral i l’estació

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va afirmar al ple de divendres passat sobre l’antiga estació que ell no ha mentit sobre la seva demolició. “No hem enganyat, nosaltres ens presentem amb un projecte on l’estació no existia. No vam enganyar ningú, nosaltres defensàvem l’enderrocament de l’estació, i així constava al nostre programa”, li va replicar a la portaveu de Vox, Anabel Rodríguez, quan aquesta li va retreure que havien “actuat d’esquena a la ciutadania”.

És fals el que diu l’alcalde. Al programa de Sumem per Salou-PSC no s’esmenta l’antiga estació. Se sabia que Granados volia enderrocar-la, però en cap moment ho diu de manera explícita. Se sabia per què l’alcalde és expert a destruir-ho tot. En deixar Salou sense patrimoni històric ni cultural. Se sabia per què tot allò que Granados toca, ho crema.

Sí que es parla al programa electoral de l’Eix Cívic. I de la nova estació en desús de PortAventura i el fantasiós complex intermodal de transports que vol tirar endavant. Però de l’antiga estació, ni mu.

Igual que el seu soci de govern, Sebastià Domínguez (ERC), les asseveracions de l’alcalde als plens són categòriques, i aprofita que té l’última paraula perquè ningú el pugui rebatre.

Les seves mentides, com les de Domínguez, són boles que deixa anar amb convicció. Una especialitat que domina el nou Trump perquè a força de repetir falsedats, al final fins i tot tu mateix te les acabes creient.