diumenge, 21 de juliol del 2024

ERC, el discurs més fals

 


Un altre que també deixa’l anar és el portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Salou, Sebastià Domínguez. En les seves arengues acostuma a recórrer, per donar èmfasi i credibilitat al seu discurs, que “sempre, sempre” o “mai, mai” han fet o no faran tal cosa.

En el ple extraordinari de divendres passat sobre l’estació va tornar a fer ús dels seus artificis retòrics. Va recalcar que ERC “sempre, sempre” ha estat a favor de l’enderrocament de l’estació “perquè no té cap valor històric”. I per donar més validesa a la seva arenga va afegir que així constava al programa electoral del partit.

Doncs bé, al programa electoral d’ERC en cap moment no es parla de l’antiga estació. Sí que es parla de l’Eix Cívic, però l’antiga estació se silencia.

Amb això es confirma que l’aparent fermesa i convicció de les seves afirmacions, amb el “sempre, sempre” i el “mai, mai” d’afegitó, amaguen incoherència, manipulació i demagògia.

Dit d’una altra manera: mai et refiïs d’un polític que recorre a tan grolleres figures de l’oratòria com les esmentades perquè el que pretén és aixecar-te la camisa.

Per si no n’hi hagués prou, Domínguez era el candidat que a les passades municipals va prometre i prometre que no faria alcalde Pere Granados (PSC). I mira’l, ara, és el seu fidel escuder, el millor deixeble seu.

Ai, Esquerra, Esquerra...!