diumenge, 14 de juliol del 2024

Salou instal·la nous pixadors al costat de la font lluminosa

 


En un esforç per mantenir la ciutat neta i ordenada, l’Ajuntament de Salou ha anunciat l’obertura de nous urinaris públics al costat de l’emblemàtica font lluminosa. Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta a la problemàtica creixent de joves noctàmbuls que, incapaços de contenir les seves necessitats fisiològiques, han estat utilitzant qualsevol racó de la ciutat com a pixador improvisat, deteriorant així la imatge d’aquesta popular destinació turística.

Conscients de la importància de mantenir la bellesa i la salubritat de Salou, el consistori ha decidit construir 18 columnes equipades amb urinaris, estratègicament ubicades per satisfer l’alta demanda nocturna. Aquestes instal·lacions no només busquen oferir una solució pràctica i accessible per als visitants, sinó també preservar els espais públics i monuments de la ciutat.


“Un encert”, segons Pere Vejiga


“Volem que tant residents com turistes puguin gaudir de Salou en la seva màxima esplendor, sense haver de preocupar-se de trobar racons indesitjables al matí”, va declarar el portaveu de l’Ajuntament Pere Vejiga. “Amb aquests nous urinaris, esperem reduir significativament els actes incívics i mantenir els nostres carrers nets i acollidors”.

Les obres ja han començat, i s’espera que les columnes estiguin operatives les properes setmanes. A més de la seva funcionalitat, les estructures han estat dissenyades per integrar-se harmoniosament amb l’entorn urbà, complementant l’estètica de la zona i assegurant que no desentonin amb la coneguda font lluminosa, un dels principals atractius de Salou.


Alleujar la bufeta


Els comerciants i residents de la zona han rebut la notícia amb entusiasme, veient en aquesta mesura una solució efectiva per a un dels problemes més persistents durant les nits de festa. “És un gran alleujament (sobretot de la bufeta) saber que l’Ajuntament està prenent cartes a l’assumpte. Això millorarà tant l’experiència dels turistes com la qualitat de vida dels que vivim aquí”, va comentar un veí.

Amb aquesta iniciativa, Salou reafirma el seu compromís d’oferir un entorn segur, net i agradable per a tots els visitants, alhora que preserva l’atractiu turístic i la reputació de la ciutat, demostrant que una petita acció pot tenir un gran impacte en la titola de tots. (Font: Tururut Viola News).