dilluns, 15 de juliol del 2024

Salou retransmetrà en directe la demolició de l’estació de tren

 


La final de l’Eurocopa ha portat més que emoció futbolística als habitants de Salou. L’Ajuntament de la ciutat, sabedor del gran interès ciutadà pel futur de la via del tren, ha decidit reutilitzar la pantalla gegant instal·lada a la plaça de la Pau per retransmetre en directe el poc que queda de la històrica estació de tren, transformada en runa.

En un comunicat difós aquest matí, l’alcalde, Don Pedro Viva España, ha declarat: “Aprofitant la congregació de veïns a la plaça de la Pau per veure la final de l'Eurocopa, que recordem va guanyar Espanya, vam pensar que seria una oportunitat única per compartir altre moment històric de la nostra ciutat: la demolició final de l’antiga estació de tren. És una manera de tancar un capítol mentre en celebrem un altre”.

Don Pedro va afegir: “Ahir vam estar donant suport a la nostra selecció i, ja que hi som, podem acomiadar-nos també d’aquell tros d’història ferroviària que sempre ha estat una nosa per al meu pelotazo urbanístic anomenat Eix Cívic”.

La demolició, que continuarà avui, tindrà una transmissió en viu que promet tenir la mateixa intensitat que un partit de futbol. De fet, hi haurà comentaristes especials que relataran cada moment de l’esfondrament, fent paral·lelismes amb jugades futbolístiques. “I aquí va la bola de demolició, impacta directament a la vella andana… i golàààs!”.

“Salou ha trobat una manera singular d’unir història i esport, demostrant que l’esperit comunitari i el meu tarannà destructiu són compatibles. Que rodi la bola de demolició i que rodi la pilota de futbol!”, va reblar l’alcalde. (Font: Tururut Viola News).