divendres, 2 d’agost del 2024

La plaça de Sant Jordi, un camp de concentració

 


El mes de juny passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados (conegut també com a Pere Medalles, perquè se les hi posa ell), va visitar les obres de la plaça de Sant Jordi, al costat del mercat municipal. Aquests treballs, segons el consistori, tenen un pressupost de 164.362,07 euros i han permès reparar part del paviment i substituir uns arbres per altres gràcies als fonts Next Generation.

Segons l’alcalde, la renovació de la plaça de Sant Jordi pretén “remodelar i renaturalitzar els espais públics, amb l’intent de millorar la qualitat de vida dels residents i visitants de Salou”. (Font: Ajuntament de Salou).

Ben dit això d’intent, perquè en intent es queda. Més ben dit, ara la plaça de Sant Jordi està pitjor que abans, ja que ningú hi treballa des de fa setmanes i una gran reixa dificulta el pas dels vianants. Sobretot ara a l’estiu, amb la plaça més concorreguda (sort que era per millorar la qualitat de vida dels residents i visitants de Salou).

Ens trobem davant l’enèsima mostra de la deixadesa i el mal govern que impera a la capital de la Costa Daurada. I una nova obra dels que diuen que milloren Salou.