dijous, 15 d’agost del 2024

Si voleu aparcar a Salou, millor que aneu a Cambrils

 


L’Ajuntament de Salou ha prohibit l’aparcament de vehicles en l’antic traçat ferroviari, concretament en el tram que va des de l’enderrocada estació de Carles Roig fins al barri de la Salut.

La instal·lació de les pilones que barren el pas es va fer ahir, després que la grua municipal s’emportés les desenes de cotxes que hi havia en aquest terreny d’Adif.

Tant veïns com turistes hi deixaven els seus cotxes des de fa uns dies davant la impossibilitat de trobar aparcament a la ciutat, que està completament atapeïda.

L’Ajuntament va començar a retirar ahir aquests vehicles amb la grua i tot seguit va col·locar uns bol·lards que hi impedien l’accés. Per aquest espai abandonat ha de discórrer l’Eix Cívic (un projecte sense data ni pressupost), com també el TamCamp, que promou la Generalitat i que l’alcade, el talent local Pere Granados, rebutja frontalment.

Aquesta prohibició d’aparcar contrasta amb la solució positiva adoptada per l’Ajuntament de Cambrils, que ha condicionat terrenys de l’antiga estació perquè hi puguin estacionar 150 cotxes.