dissabte, 1 de novembre del 2014

A favor i en contra dels comptes de Granados



Amb motiu de la votació, dimecres passat en el ple municipal, del pressupost del 2015, el Diari de Tarragona va recollir les opinions dels portaveus dels grups polítics, a excepció de CiU-FUpS, que són els qui manen i el van presentar, les quals reprodueixo tot seguit:

Martina Fourrier (UMdC, ​​a favor): “No veig cap obstacle per votar-hi en contra. Estic d’acord amb la congelació dels impostos, tot i que m’agradaria que baixessin, i amb l’increment de la partida per a acció social. Respon a la situació que tenim actualment: a Salou també hi ha famílies que ho estan passant malament”.
Pablo Otal (RDS, a favor): “Són uns pressupostos raonables i fets amb rigor, que recullen alguns dels aspectes socials que hem posat sobre la taula, com combatre la pobresa energètica. Ens disgusta tenir un esforç inversor tan escàs, però és el que ens deixen per llei”.
Toni Brull (PSC, abstenció): “Encara que es congelin els impostos, la veritat és que la pressió fiscal s’ha incrementat durant la legislatura i era una bona oportunitat per corregir-ho. També considero que les inversions haurien d’anar acompanyades d’un pla d’acció municipal”.
Mario García (PP, en contra): “Són uns pressupostos poc rigorosos, electoralistes i sense criteris de prioritat per a les necessitats municipals. S’han inflat els ingressos per quadrar-los i això diu molt poc de la serietat dels polítics que els gestionen”.
Zacarías Henar (no adscrit, en contra): “És un pressupost fet a cegues: en els ingressos preveuen cinc milions d’euros d’algunes partides que no sabem si es compliran. I no han tingut en compte als ciutadans per a elaborar-lo”.
Manel Macho-Quevedo (UTpS, en contra): “Són electoralistes”.

A dalt, l’alcalde de Salou, Pere Granados. L’amo de la clau de la caixa.