dijous, 28 de març del 2024

David González serà el número sis de la llista del PSC

 


Cal reconèixer que l’exregidor salouenc David González té una habilitat innata per recol·locar-se. Per viure amb l’esquena dreta sense allunyar-se gaire de les portes giratòries.

Quan tothom ja el donava per acabat políticament (va sortir per la porta del darrere de l’Ajuntament de Salou), va moure els fils i va aconseguir que, des de Tarragona, el fiquessin a la Diputació en qualitat d’assessor del govern, amb 43.670 euros bruts anuals (menys que els 54.000 euros que li queixen aquí, tot sigui dit).

I ara, per a esbalaïment general, ha aconseguit que el seu partit el posi a la llista per Tarragona a les eleccions catalanes del 12 de maig. Anirà de número sis.

Actualment, el PSC compta amb quatre diputats autonòmics. Però tenint en compte que el PSC és un partit amb perspectives de vot a l’alça (guanyaria els comicis, segons els primers sondejos), no cal descartar el miracle. És a dir, que l’ombrívol David González aconsegueixi un escó.

Ahir els seus companys de Salou el felicitaven, sabedors que és el moment de fer de pelotaris. El feliciten a distància, per descomptat, ja que fa dos mesos que David no trepitja l’agrupació socialista local. Ben fart d’aquí se’n va anar. I ara, busca’l!