dimarts, 16 d’abril del 2024

L’alcalde planta vi però en sortirà vinagre

 


Un dels problemes endèmics que pateix el Salou de la funesta era Pere Granados és la manca de manteniment. S’inaugura alguna cosa, i després de l’àlbum de fotos de rigor, amb ell com a gran protagonista, adéu-siau! I així fins a la propera. Exemples n’hi ha a dojo. I de tota mena. El resultat sempre acaba sent lamentable, descoratjador. 

Va passar fins i tot amb el circuit de BTT en uns terrenys del bosc del Quec que ara l’alcalde ha arrasat per plantar-hi vinyes. Aquest circuït es va obrir l’agost del 2016 amb la intenció que fos polles en vinagre. Però al cap de poc temps, com ja es veia venir, va caure en el desús i el consegüent abandonament.

Ara, amb els ceps acabats de plantar, es recuperarà el cultiu de la vinya al municipi, tal com es feia els segles XVIII i XIX, diu Granados. El problema de la seva nova fantasia és que per assolir això arrasa centenars de pins d’un dels pocs espais verds que queden al municipi. Una absurditat, vaja.

L’alcalde explica també que el primer vi de Salou serà realitat d’aquí a tres o quatre anys. Quan tots sabem què passa a Salou tres o quatre anys (i fins i tot abans) després que s’inauguri el que sigui: que Granados se’n desentén i la torna a cagar.