divendres, 20 de setembre del 2019

Marc Ribas vindrà a Salou a ensenyar-nos a menjar cucs



Després de l’èxit sense precedents del Gastro Wine & Music (l’Ajuntament de Salou va arribar a dir d’aquesta festa culinària que era un esdeveniment mundial), el xef i presentador de TV3 Marc Ribas podria participar en un nou certamen gastronòmic en què el plat estrella foren els cucs. Aquests invertebrats, igual que els mosquits, es perfilen com el menjar exquisit del futur. Cal assenyalar que la entomofàgia, que és com s’anomena el consum d’insectes per part dels éssers humans, és una pràctica habitual en molts països de tot el món, sobretot en regions d’Àsia, Àfrica i Amèrica Llatina. De fet, segons estima l’Organització per a l’Agricultura i l’Alimentació de les Nacions Unides, la seva ingesta podria complementar la dieta d’aproximadament 2.000 milions de persones, una quantitat que es podria incrementar força amb el turisme salouenc.