dimarts, 29 de desembre del 2020

No hi havia cap innocentada

 


Ahir va ser 28 de desembre, festivitat dels Sants Innocents. Però contràriament al que molts pensen, no vaig publicar cap innocentada, que és com es diu a les notícies falses d’aquest dia. Vegem-ho:

1). L’informe del tinent coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena que vincula el regidor de PP, Mario García, amb Terra Lliure és verídic. Prova d’això és que totes les mentides que Tácito ha abocat sobre el procés eren falses i bé que se les han cregut els tribunals espanyols. Per quina regla de tres no ha de ser veritat aquesta?

2). És cert que el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, és el nou ajudant de cambra del rei Felip VI. Bé, ganes no li falten.

3). Efectivament, els regidors d’ERC s’integraran en Podem. Bàsicament, perquè Podem no té representació municipal, amb la qual cosa encara poden fer menys. Per cert, el regidor de Podem en el mandat passat, que ben poca cosa va fer a l’Ajuntament, es va acabar integrant a ERC, amb la qual cosa ja està tot dit.

4) Els regidors de PSC renunciaran als seus sous perquè no se’ls tracti de pesseters. Bé, el que en realitat pretenen ara és optar als ajuts socials per no haver de pagar l’aigua, el gas ni l’electricitat.

5) Granados refundarà el PDECat i l’anomenarà PDECast. És que hi ha algú que ho dubti? Temps al temps.

6) Baixa la Covid, però es disparen els casos de pulmonia. No sé vosaltres, però el dia de Nadal jo vaig agafar una galipàndria de collons!

7) Carrer del Mar tindrà una edició impresa. I tant! El paper serà triple fulla, reutilitzable i de tacte suau, per a gust de tothom.