dimarts, 6 de juliol del 2021

Els apartaments turístics, un altre focus de contagis

 


Els empresaris hotelers asseguren que compleixen amb la normativa exigida per la Generalitat i que “no ha calgut incorporar noves mesures de control perquè ja n’hi ha prou amb les actuals”, explica el president de l’associació hotelera, Jaume Orteu. “Hem fet un gran esforç per garantir al màxim la seguretat dels nostres clients. Volem que se sentin segurs i ho estem aconseguint”. 

Tanmateix, aquest cap de setmana s’han viscut situacions de descontrol en diversos carrers de festa de Salou. Els locals tenen un aforament màxim permès i un cop plens, la resta de gent s’hi queda fora, provocant aglomeracions de fins a 400 persones, bevent, xerrant i sense mascareta. 

La Policia Local n’ha dispersat grups, però la situació es va veure desbordada. Un altre focus de contagis que s’apunta des del sector hostaler són els apartaments turístics. En aquest cas hi ha poc control i és justament el tipus d’allotjament que prefereixen els joves. De vegades es lloguen apartaments amb capacitat per a quatre persones i n’hi acaben dormint vuit o més. 

“Els hotels estan destinats a un públic més familiar i tenim un control molt estricte de tots els nostres clients”, comenta el director del grup hoteler Blaumar, Albert Canadell. (Font: Heraldo de Aragón).