dimecres, 7 de juliol del 2021

Salou patenta una vacuna contra la covid

 


L’Ajuntament de Salou ha anunciat que ha aconseguit que els veïns del municipi siguem immunes a la covid. Aquesta impressionant fita científica s’ha assolit després d’un intens període d’investigació en què s’ha demostrat que amb la quantitat d’escombraries i brutícia que hi ha als carrers del municipi, el virus no ens fa res. 

“Som immunes perquè el nostre organisme ja ha adquirit tots els anticossos possibles contra el tifus, la pesta, la ràbia que sentim, etc., i per tant, el SARS-CoV-2, que és com es coneix tècnicament, ja no hi té res a fer, és absolutament inofensiu”, ha manifestat el Sr. Fuentes del consistori. 

Un dels avantatges de la nova vacuna, que l’Ajuntament ja ha patentat, és que els turistes que ens visiten també es tornen immunes a la Covid-19 després d’uns dies d’exposició. “Sí, al començament les passen molt putes amb febre i tos, però després, acaben forts com uns braus”, ha assenyalat el mateix interlocutor. A dalt, una de les papereres del municipi, plena fins dalt des de fa dies, segons m’explica la Marta.