dilluns, 2 d’agost del 2021

L’independentisme doblega Vox i Albox

 


El passeig de Jaume I de Salou va acollir dissabte passat un acte a favor de la república catalana. Per segon any consecutiu a causa de la pandèmia, la concentració va ser estàtica. El grup de percussió Riudrums va posar el ritme previ als parlaments. 

Primer que tot es va llegir un manifest reivindicatiu, a càrrec de tres integrants de la Plataforma x la Democràcia i la Llibertat Cambrils, Salou, Vila-seca. Tot seguit van intervenir Pep Cruanyes, president de la Caixa de Solidaritat; Guillem Fuster, del Consell per la República; Germinal Tomàs, empresonat en una acció policial contra els CDR, i va cloure l’acte Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC. 

La concentració es va acabar amb el cant dels Segadors. (Font: Revista Cambrils). 

La principal novetat d’enguany va ser que l’alcalde de Salou, l’unionista Pere Granados, per primera vegada no va demanar prohibir la concentració. 

La segona, l’absència dels ultres de Vox, que per fi s’han adonat que Catalunya no és el seu territori. Sí que hi va haver dos ñordos (o tabarnícoles) que van desplegar una bandera espanyola, fins que van veure que no hi tenien res a fer i van plegar.