dilluns, 22 de novembre del 2021

Deu positius posen en quarantena 87 persones a l’escola Elisabeth

 


Vuitanta-set persones (59 més que divendres passat) es troben en quarantena a l’escola Elisabeth després de detectar-se 10 positius de covid els últims dies. No són els únics casos a Salou, ja que també hi ha 16 persones aïllades per un positiu a l’Escola Internacional del Camp i una a l’institut Jaume I per un positiu. 

A Cambrils, hi ha 23 confinats a l’escola Joan Ardèvol per un positiu, quatre a l’escola Mas Clariana pel mateix nombre de positius, un a l’escola d’Hoteleria per un positiu, un altre a l’escola La Bòbila per un positiu i també un altre per un altre positiu a l’escola La Mar de Frau. 

A Vila-seca el panorama és força més favorable, amb cinc confinats al Centre de Formació d'Adults per un positiu, dos aïllats per dos positius a l’escola Sant Bernat Calvó i un confiant per un contagi a l’escola Mestral, segons la web Traçacovid

Pel que fa a la situació epidemiològica als tres municipis, tant Salou com Vila-seca registren un ràpid empitjorament. A Salou el risc de rebrot ha pujat 76 punts en les últimes 24 hores i se situa en 253, i a Vila-seca ha augmentat 59 punts, fins a 145. Baixa, en canvi, 22 punts a Cambrils, que es queda en 319. 

El canvi de tendència ha estat molt accelerat a Vila-seca, que fa una setmana i mitja presentava uns registres epidemiològics envejables. Tot i això, ara la seva velocitat de contagi és de 2,71, la sisena més alta de Catalunya. 

A Salou la Rt és de 2,33 (la desena més elevada del país) i a Cambrils se situa en 1,95. La mitjana catalana és d’1,46 i de 207 punts en el cas del risc de rebrot, segons el portal Dades Covid. Que sí, que és la sisena onada!