diumenge, 21 de novembre del 2021

L’exregidor Pablo Otal presenta el seu nou llibre

 


Divendres passat, l’exregidor Pablo Otal, fundador del partit Renovació Democràtica de Salou un cop es va barallar amb Esteve Ferran, va presentar el llibre Cuando llegue la hora. A l’acte, que va tenir lloc a l’Ajuntament, també hi va assistir l’alcalde, Pere Granados. 

Tant Otal com Granados eren regidors de FUPS quan es va autoritzar la construcció del restaurant Villa Alexander en el lloc que ocupava el xalet modernista Villa Enriqueta, declarat bé protegit pel consistori. 

Hauria estat una bona oportunitat perquè el llibre es titulés Cuando llegue la hora de explicar la verdad sobre les martingales que hi va haver amb la concessió dels permisos. Unes irregularitats que han comportat que la justícia hagi obligat als responsables municipals a restituir les malifetes urbanístiques que es van portar a terme.

Segur que aquesta novel·la arrasaria en la temàtica de corrupció. Amb la possibilitat, fins i tot, dobrir un serial amb la requalificació del solar de la Duana, lanul·lació del projecte de canalització del barranc de Barenys i un llarguíssim reguitzell de casos plens danomalies que han tombat els tribunals.