dissabte, 27 de novembre del 2021

Oliver Klein ja redacta el seu nou programa electoral

 


L’equip de govern municipal va rebutjar ahir una moció presentada conjuntament per JxC i ERC que demanava fer una consulta popular per decidir el futur de l’estació ferroviària de Cambrils ara en desús. 

L’edifici ha estat inclòs per la Generalitat en l’Inventari del Patrimoni Cultural Català. Però de res ha servit aquest reconeixement, com tampoc que al seu programa electoral l’alcalde, Oliver Klein, prometia garantir-ne la preservació perquè fos un nou equipament ciutadà. 

Al final han prevalgut els interessos econòmics per sobre dels socials, i el regidor d’Urbanisme, un dels fidels de Klein, va confirmar aquesta setmana que l’immoble anirà a terra. 

La plataforma Conservem l’Estació es va mostrar ahir molt dolguda amb l’enderrocament previst. “Hom té dret a enganyar els electors prometent el contrari del que després es fa sense tenir la valentia de donar-ne explicacions? Es pot qualificar la defensa del patrimoni del poble de Cambrils de sentimentalisme?”, es preguntava en una aclaridora piulada

Per afegir-hi: “Per què s’enganya la gent dient que el POUM preveu una avinguda quan això és fals (hi ha previstos dos equipaments de dues plantes que tapen la vista el doble que l’actual estació?”. “Per què hem de pagar els cambrilencs un enderroc que li correspon a Adif quan el passeig encara no es podrà obrir (està pendent del TramCamp)? 

I rematava: Per què es tracta com a menors d’edat a la ciutadania i no se’ns dona explicacions reals? Per què es vol esborrar la identitat de Cambrils (qui perd els orígens perd identitat)? Què hagués passat amb el Molí de les Tres Eres, la zona arqueològica de la Llosa, el Molí de l’Ardiaca o la Bòbila si l'Oliver Klein hagués estat l’alcalde? Que ara estarien enderrocats i a Cambrils haguéssim perdut per sempre part del nostre passat”.