dissabte, 27 de novembre del 2021

Granados reconeix que el nou Carles Buïgas està mal fet

 


L’avinguda de Carles Buïgas, inaugurada amb tota la pompa aquest estiu (unes obres la primera fase de les quals han costat 2.836.889 euros, 472.127 euros més del previst), està mal feta. Si més no, pel que fa al sistema de clavegueram. 

Així ho va reconèixer l’alcalde de Salou, Pere Granados, al ple de dimecres passat en què va explicar que hi va haver un error “de disseny” amb els desguassos: resulta que la boca d’entrada de l’aigua és molt petita i cal engrandir-la. Dit d’una altra manera: una sobirana cagada en el més elemental, tal com un infant de P3 sabria deduir. 

Segons va explicar el regidor d’urbanisme, Marc Montagut, a requeriment del regidor del PP, Mario García, al desembre es farà la nova contractació de les obres. Fins que acabin, cada cop que plogui fort (la darrera vegada, aquesta setmana) hi haurà inundacions, no només al carrer sinó també a les botigues. 

Es confirma, doncs, que la fastuositat desplegada pels nostres responsables municipals el dia de l’estrena, amb placa commemorativa inclosa, va ser l’enèsima pallassada.