dimecres, 1 de desembre del 2021

Camí Mendoza posa Patricia de Miguel al seu lloc

 


Al ple divendres passat, l’equip de govern de Cambrils va tombar una moció d’ERC i Junts que demanava convocar una consulta popular sobre el futur de l’antiga estació del tren. La moció va ser defensada per l’exalcaldessa Camí Mendoza (ERC). 

Després de la exposició de la republicana, la primera a intervenir va ser la regidora Patricia de Miguel, ara al grup de no adscrits, qui, amb visibles ganes de guerra, va afirmar dentrada: “Senyors de l’oposició, com es nota que és Black Friday, que venen amb les rebaixes”. 

De Miguel es referia al fet que quan ERC i Junts governaven (amb el suport del trànsfuga Oliver Klein) no van admetre una petició seva de convocar una consulta popular sobre la idoneïtat o no de comprar l’antic celler de la cooperativa agrícola. 

La resposta de Camí no es va fer esperar. En primer lloc, li va aclarir a De Miguel que, li agradi o no, ella també és a l’oposició, ja que, malgrat haver donat suport a la moció de censura que va portar Oliver Klein a l’alcaldia, no pot ara per ara prendre possessió de la regidoria que li van prometre (la de Seguretat Ciutadana) perquè no té partit, atès que se’n va anar de Cs. 

Mendoza també li va recordar que quan va demanar la consulta ciutadana l’acord de compra de l’antic celler ja estava pres, i que fins i tot ja hi havia diners consignats per adquirir-lo. 

L’ex de Cs va voler replicar un altre cop, però l’alcalde no li va permetre per evitar que la picabaralla es convertís en un estira-i-arronsa constant.