dimarts, 14 de desembre del 2021

Chatelain vol enderrocar l’antiga estació perquè és un edifici decrèpit

 


El regidor d’Hisenda, David Chatelain, es mostra partidari d’enderrocar l’antiga estació del ferrocarril de Cambrils, que data de 1865 i forma part de l’inventari del Patrimoni Cultural Català del Departament de Cultura de la Generalitat, perquè “és un edifici decrèpit, que no té gens d’interès arquitectònic ni cultural més enllà del que cadascú en l’àmbit personal li vulgui donar”. 

Així ho va declarar Chatelain en l’últim ple municipal del 26 de novembre després que el portaveu de Junts, Lluís Abella, demanés conservar-lo, tal com proposava l’alcalde, Oliver Klein, al seu programa electoral i destinar-lo a usos ciutadans, encara que després se n’hagi desdit. (Font: Revista Cambrils). 

No ho veu igual la Generalitat, que ha inclòs el controvertit edifici, que data de 1865, en l’inventari del Patrimoni Cultural Català del Departament de Cultura. 

Unes desavinences fins a cert punt comprensibles, si tenim en compte que Chatelain defensa la llei de símbols del PP, i això sí que és fruit d’un pensament arcaic.