dijous, 16 de desembre del 2021

El nou pressupost preveu un parc aquàtic a Carles Buïgas

 


Salou disposarà l’any que ve d’un pressupost pensat per reactivar econòmicament i socialment el municipi. És la excusa que es repeteix cada any per tirar-los endavant. Amb la diferència que els nous comptes pujaran fins als 52,7 milions d’euros, gairebé un 13% més que l’exercici anterior. 

D’aquests calerons, 6,6 milions es destinaran a la millora de l’espai públic. També es construiran dos pàrquings, es continuaran asfalt els carrers (de veritat?) i es remodelaran onze places i s’incorporaran nous carrils bici (però que no és prou caòtic el traçat actual?). 

En esports, un dels punts més rellevants és la remodelació de l’skatepark i la coberta de la pista esportiva de l’escola Santa Maria del Mar, com també l’adquisició dels terrenys on s’ubicaran els nous camps de futbol municipals. La partida destinada a serveis socials s’incrementarà un 12%. (Font: TAC 12). 

Ah, que me n’oblidava. Suposo que també construiran un parc aquàtic a l’avinguda de Carles Buïgas. És el mínim que ens mereixem després del bunyol que hi van fer i que ens ha costat gairebé tres milions d’euros. Això la primera fase, és clar.