diumenge, 19 de desembre del 2021

Escuela de Todos fa el ridícul a Cambrils

 


Ahir, milers de persones, 35.000 segons la Guàrdia Urbana, van omplir el centre de Barcelona per denunciar les intromissions polítiques i judicials en l’escola catalana, sobretot després de l’aval del Suprem a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (JSJC) que liquida la immersió lingüística. 

En aquest sentit, una marea verda amb tota mena proclames i cartells a favor del català i el sistema educatiu va marxar des de la plaça de Tetuan fins al passeig de Lluís Companys, precisament davant de les portes del TSJC. 

En la manifestació, organitzada per la plataforma unitària Som Escola, hi va participat la plana major del teixit associatiu, sindical i polític de Catalunya, tot i que el PSC se n’ha desmarcat. 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha alertat que el nacionalisme espanyol ha activat una ofensiva en contra de l’escola catalana per treure’n rèdit polític a la resta de l’estat. (Font: VilaWeb). 

Ahir mateix, Escuela de Todos va muntar una carpa informativa a Cambrils. Quan a les seves fotos no hi surt ningú, ja us podeu imaginar l’èxit que va tenir aquesta penya. 

És cert que són molt pocs, però compte, aquesta minoria ultra utilitza els nens per intentar trencar Catalunya. I disposa de tot el suport judicial, policial, polític i mediàtic de la caverna per assolir el seu propòsit. Com també l’aval inqüestionable de les fètides clavegueres de l’estat espanyol.