dissabte, 18 de desembre del 2021

Cambrils registra 47 positius en un dia, Salou, 14

 


La sisena onada del coronavirus és especialment virulenta a Cambrils, almenys si més no aquests dies, on en les últimes 24 hores s’han diagnosticat 47 positius en covid. Una xifra que és molt menor (però no inofensiva) a Salou (14) i Vila-seca (10). 

El risc de rebrot a la ciutat de Baix Camp també és altíssim, de 1.069 punts, 185 més que ahir. A Salou és de 739 punts (-5) i a Vila-seca, de 632 (+135), déu-n’hi-do també en aquestes dues poblacions. 

En canvi, la velocitat de contagi a Cambrils, d’1,26, és menor que la de Salou (1,89) i Vila-seca (1,61), segons el portal Dades Covid. Amb la qual cosa és possible que el virus afluixi una mica en els pròxims dies a Cambrils, però agafi empenta als altres dos municipis. 

També hi ha cinc malalts de covid de Cambrils ingressats a l’hospital, dos més que ahir. A Salou es mantenen els mateixos quatre d’ahir, i a Vila-seca ha estat donat d’alta un dels dos que hi havia. 

Això no obstant, només ens trobem al començament de la corba ascendent, raó per la qual les restriccions es donen per inevitables davant l’impuls ferm que està agafant la variant òmicron.