divendres, 3 de desembre del 2021

Granados afusella una informació d’Adif per fer-se autobombo

 


L’Ajuntament de Salou va publicar ahir una nota amb aquest titular: “Granados: ‘A finals del 2023, Salou podrà tenir una nova estació de tren moderna, funcional i ben connectada”. 

La nota fa referència a una informació d’Adif d’una estona abans que anunciava que ha adjudicat el contracte d’obres per a la construcció de la nova estació ferroviària de Salou-PortAventura per un import de 12.408.764,05 euros, amb un termini d’execució estimat de vint-i-quatre mesos. És a dir, a la construcció de la nova estació de tren del municipi, ben allunyada del centre urbà. 

La nota de l’Ajuntament copia paràgrafs i fa seva la nota d’Adif (tot indica que a Salou no en sabien res de tot això), però, això sí, inclou declaracions de l’alcalde que, lògicament, no apareixen a la nota d’Adif. 

Per exemple, que l’estació “millorarà la mobilitat de les persones, tant dels residents com dels visitants” i, també, que “des de l’Ajuntament, apostem, en aquest sentit, per dotar Salou d’infraestructures sostenibles, accessibles, de qualitat i segures, i que estiguin ben connectades amb la resta de xarxes viàries i ferroviàries del territori”, quan no depèn de Granados tot això. 

Amb tot, el més divertit és quan l’alcalde afirma que l’estació estarà ben connectada. Cap a on? Granados ens va deixar sense tren, deixant tirats milers de viatgers (entre els quals un bon grapat de turistes) i a sobre es posa medalles per una estació que es troba en via morta, com tot usuari del ferrocarril ja sap. 

Bravo, alcalde, un altre èxit teu digne de ser recordat!