dimecres, 15 de desembre del 2021

Granados, nou assistent de Camí Mendoza

 


El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre comptarà a partir d’ara amb una nova plataforma que oferirà un gran volum de dades sobre el turisme familiar. 

L’objectiu de la plataforma, creada per Eurecat i la Diputació de Tarragona, és fer més competitives aquestes dues destinacions. El software treballa amb més de 270 indicadors i ofereix la possibilitat de fer servir múltiples filtres. (Font: Catalunya Diari). 

Val a dir que la nova eina la va presentar ahir la vicepresidenta del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza. L’alcalde de Salou, Pere Granados, també hi era, però a la rereguarda, com a assistent, en qualitat de diputat delegat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de l’ens. 

Sobta que algú com lalcalde de Salou que en sap tant, de turisme (o si més no, això és el que es creu ell), no hagi estat nomenat president del Patronat de Turisme de la Diputació. “És que això són càrrecs polítics i en presidir ERC la Diputació van anteposar Mendoza a Granados”, hom es pot al·legar

Doncs no, perquè quan la Diputació era de Josep Poblet (CiU), aquest també se’l va treure de sobre i tampoc li va donar el càrrec que tant anhelava. 

Motiu pel qual al final es va autoproclamar president del Patronat de Turisme de Salou, perquè aquí és on mana ell.