dimecres, 15 de desembre del 2021

Les escoles de Salou sumen cinc nous positius en un dia

 


Les escoles de Salou segueixen sumant casos de covid. El centre que nha registrat més nombre en les últimes 24 hores és l’Escola Internacional del Camp, que ha passat de quatre a vuit positius, cosa que ha obligat a confinar 22 noves persones enfront de les quatre que hi havia ahir

D’aquests vuit positius, quatre són professors i els altres quatre alumnes. I del total de 26 persones confinades 22 són alumnes i quatre docents. 

A l’escola Elisabeth també s’ha diagnosticat un nou positiu, de manera que ja en són set els infectats: cinc alumnes i dos docents. 

Hi ha més col·legis de Salou amb coronavirus. L’escola Vora Mar manté els dos positius i 26 confinats d’ahir. I passa el mateix amb l’Escola Oficial d’Idiomes (2+2), Salou (2+2), l’institut Marta Mata (1+1) i l’escola bressol Nou Esplai (1+1). 

A Vila-seca només dos centres pateixen variacions: són les escoles Mas Clariana (2+2, davant de l’1+1 d’ahir) i Mestral (1+1), que no en tenia cap. 

A Cambrils hi ha un nou cas de covid a l’escola Cambrils (28+5), dos a l’escola Guillem Fortuny (5+5) i un altre a l’escola bressol La Cuca (2+2). El centre que registra més infectats és el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, amb 27 positius i 98 confinats. 

Un altre centre amb una incidència significativa és l’escola La Bòbila, amb un positiu i 22 confinats, i l’escola d’Hostaleria, amb quatre positius i 10 confinats, segons el web Traçacovid


El risc de rebrot puja sobtadament


Mentrestant, a Salou continua empitjorant el risc de rebrot (EPG). Ara se situa a 611 punts, 163 més que ahir. La velocitat de propagació del virus (Rt) és d’1,69. 

A Vila-seca també puja l’EPG, fins a 376 punts (+25), amb una Rt d’1,30. A Cambrils, en canvi, baixa 71 punts, fins a 803. La Rt és d’1,14. 

Amb tot, aquest municipi és el que ha comptabilitzat més positius en les 24 hores: 47, davant de 14 a Vila-seca i nou a Salou, segons el portal Dades Covid.