dissabte, 18 de desembre del 2021

Salou celebra els plens d’amagat

 


Salou celebra els plens municipals ordinaris el darrer dimecres de cada mes. A diferència d’altres municipis (per exemple, Vila-seca i Cambrils), l’Ajuntament de Salou no informa a través de les xarxes socials o al web municipal que hi haurà la sessió. 

Això vol dir que si algú s’oblida que avui (és un dir) és el darrer dimecres de mes, no podrà seguir el ple presencialment o per internet. Cal recordar que els plens són l’únic instrument que té el ciutadà per comprovar si els partits de l’oposició demanen explicacions a l’equip de govern per la seva tasca. Per això és interessant seguir-los. 

Doncs bé, el ple d’aquest mes es va a avançar a ahir, divendres. Sense que ningú avisés d’aquest canvi (ni era dimecres ni la darrera setmana del mes). 

No ho va fer ni l’equip de govern de Sumem i PSC ni cap altre partit amb representació al consistori: ERC, Cs i PP. Amb l’agreujant que s’hi debatia el pressupost per a l’any vinent. 

És la millor demostració del poc respecte que tenen els polítics envers els veïns. Passen olímpicament de nosaltres. Només se’n recorden quan hi ha campanya electoral. Llavors sí; llavors, els molt falsos, es transfiguren.