divendres, 3 de desembre del 2021

Salou es desentén de la covid, Cambrils no

 


El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha engegat una campanya de sensibilització i prevenció de la Covid-19 als centres educatius del municipi amb la col·laboració de la cooperativa Icària, dedicada a la creació i gestió de projectes socials i educatius innovadors. 

La nova campanya, que es va engegar el novembre i s’allargarà fins al febrer, es divideix en tres eixos amb intervencions al voltant dels instituts, punts d’informació a les entrades i sortides de les escoles i xerrades-tallers dirigits a les AMPA, que es reforçaran amb una campanya paral·lela a les xarxes socials. 

Aquesta iniciativa respon a la necessitat específica de conscienciar infants i joves del perill que suposa la pandèmia. Cal tenir en compte que el grup de menys de 15 anys és el que presenta una taxa d’incidència més alta, com es desprèn dels últims informes tècnics de resum dels casos de la Covid-19 a Catalunya, que emet el Departament de Salut de la Generalitat. (Font: Ajuntament de Cambrils). 

Una actitud diametralment diferent és la que manté l’Ajuntament de Salou, amb una regidoria de Salut, comandada per Beatriz Morer (PSC), que viu en la inòpia i on l’alcalde, Pere Granados, es passa la normativa de la Generalitat pel forro i encara té la barra de dir que el Govern català falseja les dades de la covid per perjudicar el municipi, tal com va afirmar aquest estiu.