dijous, 2 de desembre del 2021

Surt la segona edició del llibre ‘Salou desaparegut’

 


L’editorial Efadós ja té a punt la segona edició del llibre Salou desaparegut, obra de l’arxivera Judith Prat i de l’historiador local Joan Sardiña. El llibre es va publicar l’abril de l'any passat i va tenir una gran acceptació entre el públic, ja que mostra com era el Salou abans abans que es produís l’explosió turística que ha canviat completament la vida ciutadana. 

Inclou les mateixes fotografies i només s’hi han fet algunes correccions als peus de foto gràcies a l’aportació dels lectors. Tal com explica l’editorial, “Salou desaparegut us proposa un recorregut fotogràfic per aquell univers que ja no hi és amb l’objectiu d’entendre millor els nostres dies. 

Al costat de les imatges hi trobareu pinzellades històriques que us permetran viatjar des dels orígens fins a l’època contemporània. Obriu el llibre i tafanegeu-lo. Volteu per les platges, passegeu pels carrers i escruteu-ne fins a l’últim racó”. Se nhan editat 800 exemplars (400 en català i altres 400 en espanyol, per si algú no entén les fotografies en català, suposo). 

A Salou es ven a la llibreria Cap Salou del carrer Barcelona, a la llibreria Roslena del carrer Via Roma i a l’estanc del Passeig Miramar. A Vila-seca, a la llibreria Sant Jordi, a Reus, la llibreria Galatea, i també a Tarragona i Cambrils.