dijous, 2 de desembre del 2021

L’Associació de Xiringuitos també critica el nou govern

 


L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils, que fins ara havia mantingut una actitud bel·ligerant contra l’anterior equip de govern d’ERC, Junts i NMC pel procés seguit en el concurs d’adjudicació de les guinguetes, lamenta ara que la promesa de diàleg dels actuals responsables municipals no hagi servit per res i no hagin fet res per resoldre el conflicte, segons publica el Diari

L’entitat va presentar dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona contra la subhasta i en va demanar la suspensió cautelar. Manté que ha estat un procés hermètic i il·legal i remarca que la improvisació i les males maneres s’han repetit al llarg de tot el procediment. Pensaven que amb el nou alcalde, Oliver Klein, les coses canviarien. 

De fet, pocs dies després de presentar-se les denúncies, l’associació celebrava que el nou govern sorgit arran de la moció de censura del 28 de setembre, el panorama seria ben diferents, ja que s’havia compromès a revisar l’expedient. 

Però han passat els dies i no ha estat així, les concessions són una realitat i res no sha modificat. Això sí, hi ha sis xiringuitos encara pendents d’adjudicar.