dimarts, 11 de gener del 2022

2021, un any marcat per la moció de censura de Cambrils

 


La Revista Cambrils ha recopilat les principals fites informatives de l’any passat. La llista l’encapçala la moció de censura: 

El 2021 ha vingut marcat per un canvi de govern municipal que es va produir aquest passat mes de setembre. Tot just acabats els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, es va produir un terratrèmol polític a Cambrils amb la presentació de la moció de censura a l'alcaldessa Camí Mendoza, per part dels grups de l'oposició i amb la suma del Nou Moviment per Cambrils, un dels grups que conformaven el govern municipal amb ERC i Junts. 

Els fets es van precipitar de forma ràpida i el 28 de setembre, Oliver Klein era proclamat alcalde amb 13 vots a favor (NMC, PSC, CS, PP i els dos regidors no adscrits, Patrícia de Miquel i Joan M. Artigau). 

Quinze dies després, va saltar una altra sorpresa al camp de la política municipal quan la portaveu del PSC, Ana López, va anunciar que deixava la política activa tot just després de participar activament en el canvi de govern municipal.  

Un canvi de govern clarament a pitjor: Cambrils encara no té pressupost del 2022, hi ha dues regidories sense regidor (les dels dos adscrits, Cultura i Festes i Seguretat Ciutadana, de la qual no en poden prendre possessió) i lacció política passa per tirar endavant les mateixes obres ja contemplades pel govern anterior. A dalt, Oliver Klein, preparant el cop.