dilluns, 24 de gener del 2022

Escuela de Bobos rep el suport del regidor Mario García

 


El regidor del PP a l’Ajuntament de Salou, Mario García, va anar ahir a Bonavista per donar suport a la campanya de recollida de firmes que demana que a les escoles catalanes s’imparteixin les classes un 25% amb la llengua de l’imperi. 

La veritat és que s’ha de ser molt soca per no entendre el català, raó per la qual queda clar que lobjectiu principal daquesta minoria inadaptada és la captació de seguidors.

També ahir el PP de Salou va publicar part de l’entrevista que La Sexta va fer al president del PP a Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, a qui Mario sempre està afalagant. [Gràcies a això ha aconseguit que el nomeni president provincial en funcions del PP.] 

L’entrevista va tenir lloc després que a Vic (Osona) no els deixessin muntar una carpa per demostrar-los que no eren benvinguts a la ciutat. 

Doncs que esperaven! Primer l’unionisme actua manu militari contra l’1-O, i ara el seu poder judicial ataca un sistema educatiu que des de fa dècades funciona sense problemes al nostre país. 

El que sobta és que a altres ciutats catalanes no els hagin rebut igual que a Vic!