dijous, 27 de gener del 2022

Granados diu que Salou tornarà a tenir tren gràcies a ell

 


La plataforma per la Promoció del Transport Públic (PTP) i la Plataforma en Defensa del Ferrocarril (PDF.Camp) han expressat la seva satisfacció per l’acceptació per part de la Generalitat de bona part de les al·legacions que van presentar al projecte del tramvia del Camp de Tarragona. 

Les entitats valoren especialment que no s’utilitzi la via d’Adif i s’aposti per vies noves, que siguin d'ample europeu, que es permeti un servei més intens i s’arribi fins a la nova estació de Cambrils del corredor mediterrani. 

Segons han apuntat, vetllaran perquè el sistema funcioni amb electricitat, perquè consideren que serà més eficient i tindrà més avantatges que l’hidrogen, que consideren inadequat per aquest projecte. 

Tot i això, el portaveu de la PTP, Daniel Pi, ha expressat la seva preocupació perquè el projecte no s’encalli i ha lamentat que en el tram entre Cambrils i Port Aventura es cancel·lés el servei ferroviari quan va entrar en servei el corredor mediterrani: “No hauríem estat tot aquest temps sense servei”, ha comentat. 

El seu homòleg de PDF.Camp, Carlos Montejano, s’ha expressat en una línia similar i ha celebrat que es descarti usar la via d’Adif entre Reus, Vila-seca i Tarragona. “Era una bogeria”, ha dit. (Font: ACN). 

Curiós que l’alcalde Pere Granados encara no hagi aprofitat la presentació del projecte dilluns passat per dir que si torna a Salou un servei que es va carregar, és gràcies a ell!