dimecres, 19 de gener del 2022

Fresita anuncia que es vol casar a l’església de Salou

 


Núria Yáñez, guanyadora de la cinquena edició de Gran Hermano (GH) a principis dels 2000, es vol casar. Amb Tony, el seu amor de sempre. 

Així ho ha anunciat la fantàstica noia, que també ha avançat més detalls del seu pròxim enllaç: “Vull que sigui a l’església de Salou, llençar el ram al mar i que el convidat d’honor sigui Rappel perquè en sortir de GH em va aconsellar molt bé. És un sol de persona”, ha confessat la popular Fresita, com també se la coneix. 

El casament s’ha ajornat diverses vegades per culpa de la pandèmia. Però ja n’hi ha prou de tanta espera i tots dos volen donar-se el “Sí, vull” sense més dilacions. Mentrestant la parella lluita des de fa uns anys per una herència milionària, una dura batalla en què es juguen 2,3 milions d’euros. 

“El patrimoni familiar és molt important i cal lluitar per això”, ha explicat la salouenca de pro. 

A manca del cós blanc d’aquest any, Salou ja es prepara per a la gran festa que suposarà que Fresita faci realitat el seu somni més sublim. 

No cal dir que els bars i discoteques de la capital de la Costa Daurada han acollit la notícia amb gran joia, ja que aquesta celebració els ajudarà a rescabalar-se de la crisi econòmica de la covid. 

I no es descarta que l’Ajuntament nomeni leixerida noia filla predilecta de la ciutat, per a gaudi general.