divendres, 14 de gener del 2022

La manca de calefacció a l’escola La Canaleta acaba al Síndic de Greuges

 


El grup municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una queixa formal davant el Síndic de Greuges de Catalunya per denunciar que la calefacció del menjador de l’escola La Canaleta no ha funcionat mai. 

La coalició assegura que les famílies usuàries del menjador fa anys que se’n queixen a l’Ajuntament. Fruit d’aquestes reclamacions, finalment es va aconseguir que l’Ajuntament incorporés calefactors elèctrics. 

El consistori es nega a reparar la calefacció centralitzada al·legant que és un problema estructural i, per tant, competència de la Generalitat. 

Davant d’això, els comuns han interposat una queixa formal davant el Síndic de Greuges “per forçar l’Ajuntament i Generalitat a posar-se d’acord de forma urgent i resoldre aquesta qüestió amb la màxima celeritat possible”. (Font: Nació Digital). 

Doncs a l’Ajuntament de Salou que no portin la canalla, si us plau, perquè encara es congelaran més, ja que allà dins fa tres anys que no funciona la calefacció. Unes temperatures gèlides a les quals també s’ha apuntat la piscina municipal.