dijous, 10 de febrer del 2022

Albert Rivera presentarà a Salou el seu nou partit: Dropos

 


Després de la precipitada sortida del despatx d’advocats Martínez-Echevarría per la seva baixa productivitat laboral, l’expresident de Ciutadans estudia ara tornar a la política activa. 

I ho farà amb un nou partit: Dropos, amb el qual pretén aglutinar els diferents corrents de vagarros que hi ha a l’Estat espanyol. Per això Rivera ha escollit Salou per a la presentació de Dropos, ja que els nostres regidors s’han guanyat la merescuda fama de ganduls. 

“M’és igual si són de dretes o d’esquerres, unionistes o independentistes. Per estar en la meva nova formació només cal ser torrapipes i estimar la poltrona”, ha dit el flamant president de Dropos. 

Rivera també ha anunciat que compta amb dues franquícies del nou partit a Vila-seca. Es tracta de Tots per Vila-seca, que també sospesen integrar-se a Valents. I els seus antics companys de Cs, que en les pròximes municipals es presentaran amb el PSC

“Tots ells són gent molt vàlida. El més important és no defallir mai i viure de la política sense fotre cop, sigui en el partit que sigui”.