dijous, 10 de febrer del 2022

Granados insta els veïns a cardar més per omplir el nou cos blanc

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet avui una angoixant crida a la població del municipi perquè homes i dones cardin com a descosits en les pròximes setmanes. Salou compta actualment amb 27.000 habitants. 

Segons Granados, “cal quadruplicar el baix índex de natalitat de la població, si volem que el cos blanc de l’any vinent pugui ser un èxit i omplir-lo amb 100.000 persones. Necessitem follar i follar sense parar, com si demà s’hagués d’acabar el món”. 

“Recordeu que anem a contrarellotge”, ha afegit l’alcalde, visiblement preocupat pels pocs naixements que registra la ciutat. “Hem de posar-nos a copular immediatament sense descans i a pèl. Perquè quan la llavor fructifica després hi ha nou mesos fins al part. I cal que les dones donin a llum abans del mes de febrer de l’any que ve

Manxeu, manxeu, ha repetit en tot moment. No importa si alguns nadons surten setmesons. De fet, ja n’hi ha molts a la política i la gent els segueix votant”, ha afegit un atribolat Granados en la seva emocionada crida. 

L’alcalde ha acabat la seva proclama amb unes sàvies paraules: “Apreneu de mi, fa 13 anys que us estic donant pel sac i no em canso!”. (Font: Tururut Viola News).