dissabte, 12 de març del 2022

Chatelain menysprea les al·legacions d’ERC i Junts al pressupost

 


Ahir, finalment, es va fer l’aprovació definitiva del pressupost de l’Ajuntament de Cambrils per a l’any 2022, que puja als 51,6 milions d’euros. 

La sessió se celebrava després que el passat dimarts s’hagués de suspendre la sessió perquè l’equip de govern no havia preparat un informe jurídic sobre la legalitat dels comptes sol·licitat per ERC i Junts, a l’oposició. 

El regidor d’Hisenda, David Chatelain, va fer una detallada explicació d’una al·legació presentada per UGT, però, en canvi, va ser molt breu respecte les presentades pels grups de l’oposició. 

Chatelain es va limitar a dir: “Respecte a les al·legacions presentades per ERC i Junts, aquestes han estat contestades en la comissió informativa d’Hisenda i valorades en l’informe que van reclamar, i com se’ls hi va comunicar, es rebutgen”. (Font: Revista Cambrils). 

Val a dir que les al·legacions d’ERC i Junts feien referència als jocs malabars que fa l’equip de govern amb la recollida d’escombraries, el Festival Internacional de Música i altres partides per poder quadrar els números.