dimarts, 29 de març del 2022

Els metges alerten Klein que s’exposa a patir vigorèxia

 


El Col·legi de Metges de Cambrils ha advertit l’alcalde de la ciutat, Oliver Klein, dels greus problemes de salut a què s’exposa si continua fent esport de manera compulsiva. 

“Fer exercici és bo i garanteix un millor funcionament de l’organisme humà, fins i tot allarga la vida. Però abusar-ne i extenuar-se presenta més perjudicis que beneficis”, asseguren en un comunicat emès a través de l’Hospital Lleuger, que es diu així perquè tots els metges del centre són prims. 

En opinió dels facultatius, Klein exterioritza tots els símptomes propis de la vigorèxia, una malaltia coneguda també pel nom de complex d’Adonis que provoca que l’individu que la pateix s’obsessioni pel seu estat físic i faci esport sense parar per estar més bo. 

Els experts han emès el seu dictamen després de comprovar que l’alcalde porta un ritme altíssim: ahir va anunciar la copa d’Espanya de trial i també va inaugurar la instal·lació d’uns aparells de gimnàstica a la urbanització Tàrraco. 

Dissabte passat va estar lliurant premis a la Volta a Catalunya, i divendres, és a dir, el dia anterior, va inaugurar també tres parcs de cal·listènia. 

“Això no ho aguanten ni els esportistes d’alta competició. I el que és pitjor: després s’atura per fer-se fotos, amb la qual cosa corre el perill de refredar-se i agafar una pulmonia”, conclou el comunicat. (Font: Tururut Viola News).