dimecres, 9 de març del 2022

I tres mesos després, Cambrils segueix sense pressupost

 


L’Ajuntament de Cambrils havia de ratificar ahir el pressupost municipal del 2022, aprovat inicialment el 28 de gener, però pendent de resoldre les impugnacions que s’hi poguessin presentar. Però el ple, que a sobre va començar amb mitja hora de retard (faltaven membres de l’equip de govern, la secretària i l’interventor municipal) es va haver de suspendre “per motius tècnics”.  

La raó és que els partits de l’oposició (ERC i Junts) havien entrat, just el dia abans, la sol·licitud d’un informe tècnic sobre diferents al·legacions que havien presentat. 

Aquestes al·legacions feien referència partides relacionades amb la “recollida d’escombraries, el Festival Internacional de Música, la neteja de les instal·lacions municipals i d’altres que podien no estar correctament pressupostades per atendre els compromisos segons les obligacions exigibles vigents”. (Font: ERC). 

Segons ERC i Junts, si van requerir aquest informe a última hora és perquè el ple s’havia convocat de manera precipitada (menys de 24 hores). 

Com que aquest informe l’equip de govern no l’havia fet, el punt es va haver de retirar de l’ordre del dia. I com que no hi havia res més a l’ordre del dia el ple es va suspendre. 

Està previst que el pressupost municipal s’aprovi en el ple extraordinari que es farà aquest divendres 11 de març a les vuit del matí! (Font: Revista Cambrils). 

A veure, si ahir el ple va començar a les 9:30 per culpa dels dormilegues, el de divendres promet ser apoteòsic!