dilluns, 7 de març del 2022

Notable davallada de la delinqüència a Cambrils

 


El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Cambrils i regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana, David Chatelain, ha assegurat que les dades que es van posar sobre la taula a la junta local de seguretat del passat 28 de febrer han estat molt positives. 

Els fets delictius han baixat en tots els paràmetres, excepte en els robatoris a l’interior de vehicles i els relacionats amb les plantacions de marihuana. 

Sobre aquest últim punt, ha explicat que és un problema, però que ja s’està treballant per poder-lo controlar. Chatelain ha reconegut que pensava que les dades serien pitjors, ja que s’esperava un repunt per la tornada progressiva a la normalitat després de l’etapa més complicada de la pandèmia. 

Chatelain ha assegurat que les estadístiques demostren que Cambrils continua sent una ciutat segura i tranquil·la. (Font: Ràdio Cambrils). 

A veure, si David Chatelain diu que baixa la delinqüència a Cambrils, l’haurem de creure. Ell és del PP, i al seu partit, en qüestió de lladres, hi entenen més que ningú.