dimecres, 6 d’abril del 2022

Borrell i Botín guanyen el triatló de Salou

 


L’Alt Representant de la UE per a Política Exterior, Josep Borrell, en la categoria masculina, i la presidenta del Banc Santander, Patricia Botín, en la femenina, van ser els grans triomfadors del triatló de diumenge passat a Salou, que es va disputar sota gèlides temperatures. 

Un fred intens que va obligar a suspendre la prova de natació, atès que la temperatura del mar era de 13 graus, i de 4 a l’exterior. 

Mostra del calvari que van viure els esportistes és el cas de Judith Corachán, medalla de plata al Campionat Mundial de Triatló de Llarga Distància del 2019 i guanyadora del Challenge Salou del 2018 i del 2019, que ha relatat el seu suplici al seu bloc, i que és per posar-se a tremolar. 

“Això és el que volíem, que la temperatura estigués al voltant dels 17 graus perquè es pot aguantar molt bé sense haver d’encendre la calefacció ni gastar gas rus. A més, si tens una mica de fred, et poses a córrer una estona, com hem fet nosaltres, i veuràs que ràpid comences a entrar en calor”, van coincidir a assenyalar Borrell i Botín només travessar la meta.