dilluns, 4 d’abril del 2022

El mercat municipal de Cambrils només compta amb dues parades

 


Cinc parades del mercat municipal de Cambrils han tancat el darrer mes i mig i una tercera ho farà després de Setmana Santa, amb la qual cosa només en quedaran dues obertes. Una fugida que ha desfermat inquietud entre usuaris i clients. 

Les concessions van acabar l’1 de gener passat i els venedors que queden es troben en situació de pròrroga. L’Ajuntament afirma que el mercat municipal no tancarà, que cal reformar-lo completament perquè és antic i presenta nombroses deficiències i que tornarà a obrir, encara que de moment no hi ha dates. 

Aquesta incertesa sobre el futur de la instal·lació ha provocat que alguns venedors hagin optat per anar-se’n abans que els facin fora i emprendre una nova etapa en un altre lloc de la ciutat. 

Al ple del 30 de març passat, tant ERC com Junts es van interessar per la qüestió, però al regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera (Cs), no li va agradar que li preguntessin per l’assumpte. 

Fins al punt que va assegurar que manté contacte per via telefònica “amb totes les persones usuàries del mercat”. (Font: Revista Cambrils). 

Amb totes les persones usuàries del mercat, diu que parla el Romera? Colló, aquest home es deu passar tot el dia enganxat al telèfon de tan servicial que és.