divendres, 8 d’abril del 2022

ERC dona falses esperances als xiringuitos

 


El grup d’ERC a l’Ajuntament de Salou va demanar a l’equip de govern en el ple de dimecres passat una moratòria de dos anys per als xiringuitos. Se’ls acaba la concessió administrativa i l’Ajuntament haurà de convocar una subhasta nova. 

Els republicans van demanar una pròrroga de la plaça de dos anys perquè els actuals adjudicataris puguin rescabalar-se econòmicament, ja que la pandèmia els ha llastat econòmicament durant els dos darrers estius. 

Tant l’alcalde, Pere Granados, com el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, li van contestar al portaveu republicà, Marçal Curto, que ja els agradaria aprovar aquesta moratòria, però que la llei de Contractes del Sector Públic ho impedeix. 

Davant la insistència de Curto, Barragán li va replicar: “És molt fàcil quedar bé amb la gent, però no es pot. Si hi ha una fissura legal que permeti fer-ho, porti-la i l’estudiarem, però no podem cometre una il·legalitat”. 

Un cop acabat el ple, ERC va informar de la seva petició al ple. Però no de la resposta de l’equip de govern. ERC intenta quedar bé amb els xiringuitos i guanyar-se’ls. Però no actua honestament. El correcte hauria estat informar que legalment no es pot autoritzar la pròrroga. 

A dalt, Georgie Dann, de visita a Salou.