diumenge, 10 d’abril del 2022

Es confirma que la covid no anul·la l’egocentrisme

 


La covid comporta greus riscos per a la salut humana. Sobretot per als malalts greus, ja que els pot provocar seqüeles com ara problemes respiratoris a llarg termini, complicacions cardíaques, deteriorament renal crònic, accident cerebrovascular i síndrome de Guillain-Barré, una afecció que causa paràlisi temporal. 

Per sort, també sha confirmat és que qui té la desventura de patir el coronavirus almenys no veurà alterada la seva autoestima, que continuarà sent molt alta per molt fotut que pugui haver estat. 

N’és una mostra l’alcalde de Salou, Pere Granados. Hom esperava que després de contraure la malaltia aprofitaria aquest període de recolliment obligat per reflexionar sobre la humilitat. 

O la senzillesa, el respecte i la responsabilitat, entre altres virtuts humanes, ja que quan marxi de l’Ajuntament (i esperem que sigui ben aviat) ningú es recordarà d’ell i entrarà per mèrits propis a la paperera de la història. 

Però res d’això. Després de dues setmanes de baixa, Granados va tornar amb més ínfules que mai i torna a fer-se tantes fotografies o més que abans. El darrer àlbum va ser amb l’excusa de la visita del secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, i de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech. Fins a 23 fotos s’hi va fer! 

Res, que el nou Narcís es troba en plena forma.