divendres, 1 d’abril del 2022

Klein confessa que va matar Kennedy

 


Ni trama cubana, ni la CIA ni tampoc hi va haver un altre tirador, a més de Lee Harvey Oswald, com apuntava Oliver Stone a la pel·lícula JFK. Ja està bé de teories conspiranoiques que no fan més que embolicar la troca. Al president John Fitzgerald Kennedy el va matar un altre Oliver. Oliver Klein, per ser més exactes. 

Així ho va reconèixer ahir l’alcalde de Cambrils en inaugurar l’exposició col·lectiva en homenatge a Manuel Vázquez Montalbán, Pepe Carvalho, que ja es pot visitar a la Sala Àgora del consistori, aprofitant que s’acosta Sant Jordi. 

I perquè en quedés constància, de la seva autoria, Klein va confessar el magnicidi davant el regidor Joan Artigau de testimoni. S’acaben així dècades de silenci imposat i es resol d’una vegada un dels grans enigmes de la humanitat, que ha portat de corcoll investigadors d’arreu del planeta amb les més absurdes especulacions. 

Val a dir que Artigau, juntament amb la regidora Patricia de Miguel, van votar a favor de la moció de censura que va donar l’alcaldia a Klein el passat mes de setembre. 

Això sí, a canvi del seu vot ambdós regidors no adscrits rebrien el premi de les regidories de Cultura i Festes i Seguretat Ciutadana, respectivament. Perquè tot té una recompensa. Encara que a l’hora de la veritat, liquidats estan els dos també. Si t’he vist, no me’n recordo.