divendres, 15 d’abril del 2022

Les pel·lícules de Setmana Santa

 


Petrus és un sàtrapa de colló de mico que des de fa anys governa amb mà de ferro la vil·la romana de Salauris. Però la seva continuïtat al capdamunt del poder perilla perquè n’ha fet de tots els colors. Inclòs el rosa. 

Sap que el seu temps s’acaba, però necessita almenys quatre anys més per tapar tanta merda que l’envolta. I orejar així un palau presidencial que et tomba de tanta pudor. Sol, abatut i malalt (a sobre l’ha mossegat un bitxo), el seu principal objectiu és trobar un Salvador. 

Per assolir el seu propòsit pactarà amb una fososa cortesana, de la qual es diu que se cepilla todo lo que pilla. Ell encara no ho sap, però aquesta aliança serà el seu trist final. 

I també el càstig més dolorós, ja que el mal que els va anys abans, arrabassant-los de manera pèrfida la poltrona, ara se li girarà en contra, el trairan i caurà inevitablement derrotat. Ell i tots els grimpadors que l’envolten. 

Molt recomanable per aquests dies de patiment. Quo vadis, Pere? es projecta fins a les pròximes municipals en tots els cinemes de la vila.