diumenge, 3 d’abril del 2022

L’estació intermodal deixa Granados encara més sol

 


Divendres passat es va confirmar oficialment que l’estació ferroviària intermodal es construirà a Vila-seca. La inversió que puja a 35 milions d’euros i que mantindrà una connectivitat magnífica amb els municipis de l’entorn, com també amb laeroport de Reus. 

Així ho va anunciar divendres passat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a la subdelegació del Govern a Tarragona. A la reunió també hi van ser presents la Generalitat i els alcaldes afectats: Vila-seca, Reus, Tarragona i Cambrils. 

Salou, per descomptat, n’està al marge, ja que l’alcalde Pere Granados (absent a la trobada) ja es va preocupar prou perquè la capital de la Costa Daurada es quedés sense trens, atès que el que a ell li interessa és construir en els terrenys que queden lliures de les vies. 

Això, sí, Salou disposa d’un baixador, el de PortAventura, pel qual amb prou feines circula algun rodalies. 

Per la nova estació de Vila-seca hi passaran 700.000 viatgers anuals. És el mateix nombre de persones que utilitzaven la línia de la costa, molts dels quals (turistes inclosos) es quedaven a Salou. I que ara s’han perdut per obra i gràcia de sa majestat.